Filmové plátno - fórum

Nejste přihlášen(a)

#1 18-03-2008 23:59:30

Frony
Administrator
Web

Taková normální rodinka

Jelikož jsem velkou milovnicí tohoto seriálu, byla jsem zděšena, nově natočeným celovečerním filmem, který chce těžit z úspěchu tohoto skvělého podívání. Myslím, že ten film musí být katastrofa. U obsazení jsem kroutila hlavou: Eva Holubová, Jirka Mádl a další. Ale vlastně čemu se divím. Takový je dnešní trend. Stále ti samí a stejní herci. Kdyby v tom hráli alespoň prvotřídní herci, ale ti dávají raděj přednost divadlu či opravdu kvalitnější tvorbě. Takhle navazovat na předešlý úspěch by se asi po tolika letech nemělo. Nikdy už to nebude ono. Nejlépe je to vidět na Nemocnici na kraji města. První série byla skvělá. Před několika lety vysílaná druhá byla nuda šeď. Jak bude vypadat očekávaná třetí asi tuším...

#2 24-11-2008 10:52:02

Frony
Administrator
Web

Re: Taková normální rodinka

Při sledování komedie Drahé tety a já, mě u titulku hudba zaujalo jméno Václav Hybš. Jedná se o známého českého hudebníka s vlastním orchestrem. Proč o tom píšu právě v této diskuzi? Tento hudebník má dva syny Jiřího a Václava. Jedná se snad o raubíře ze seriálu Taková normální rodinka? Pokud má někdo informace, budu ráda za reakci.

Zápatí